Corona retningslinjer for sæson 2021/20221. Hvis du har symptomer som feber, hoste, forkølelse eller influenza så bliv hjemme.

2. Hvis du i løbet af sæsonen bliver testet positiv for COVID-19, er det vigtigt at du straks kontakter Anne V., Anne-Mette eller Emil så vi kan håndtere situationen korrekt. (send sms/mail med besked og hun ringer dig op)

3. Hvis du er smittet med COVID-19, skal du straks gå i isolation. Du skal kontakte Styrelsen for patientsikkerheds coronaopsporing, eller de vil kontakte dig. De vil gennemgå retningslinjerne, og du kan få hjælp til at opspore og kontakte nære kontakter.

4. Foreningen vil orientere medlemmer og instruktører, der kan have været i kontakt med den smittede, fra 48 timer før medlemmet er testet positivt eller har haft symptomer.

5. Forældre må gerne følge deres børn til træning. Forældre er velkommen til at sidde i cafeen eller benytte fitnesscentret.


6. Husk god hygiejne - og sprit før og efter træning. Hallen sørger for at der er sprit tilgængelig.

7. Redskaberne bliver rengjort/desinficeret efter endt træning.

8. Respekter og efterlev alle anvisninger fra din forening og instruktør.

9. Hvis du har spørgsmål eller føler du dig usikker omkring COVID-19, så kontakt Anne V., Anne-Mette eller Emil fra bestyrelsen - vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe jer på vej.

Med venlig hilsen 
Bestyrelsen og Instruktører
KIF Gymnastik & Spring

Ved spørgsmål eller positiv test kontakt:
Anne Villumsen 30 33 02 23
Anne-Mette Grønfeldt 23 80 77 60
Emil Seerup 31 19 92 52Generelle retningslinjer:
  • Det er ikke tilladt for forældre eller andre at fotografere hverken egne børn eller andre gymnaster til træning i KIF Gymnastik & Spring.
  • Ved tilmelding i KIFgs accepterer du samtidig, at der må tages fotos af gymnasten, til foreningens brug at vise foreningens aktiviteter på sociale platforme.
  • Langt hår skal sættes op, så det ikke generer gymnastens udfoldelse.
  • Man må ikke have smykker og ure på. Piercinger skal enten tages af eller tapes til.
  • Vi anbefaler at gymnasten til træning medbringer en drikkedunk med vand. 
  • Man skal have sportstøj på, der er behageligt, men ikke begrænser fysisk udfoldelse - gælder også de aktive forældre på de yngste hold.
  • Ingen forældre i hallen under træning uden forudgående aftale med holdlederen.
  • Færdsel med udendørs fodtøj eller vådt overtøj er ikke tilladt i hallen. Benyt omklædningsrummene.
  • Ved uheld er gymnasten dækket af egen ulykkesforsikring under træning. Hvis du er i tvivl, så spørg holdlederen. (Instruktøren er dækket af foreningens forsikring)
 
Vi er en Springsikker Forening og skal opfylde en rækker kvalitetskrav, som er en garanti for, at foreningen er et sikkert sted at sende dine børn til springgymnastik. Som Springsikker Forening stiller vi ikke kun krav til vores gymnaster, men også vores instruktører. De deltager derfor i modtagningskurser samt videreuddanner sig med SMT1.

Har du som forældre spørgsmål til træningen, er du altid velkommen til at henvende dig til holdlederen eller kontaktpersonen / bestyrelsen før eller efter træningen. Du kan finde kontaktoplysningerne på vores hjemmeside.


 
| KIF gymnastik og Spring |