KIF Tonseholdet m/forældre ca. 2½ til 4 år
KIF Tonseholdet er holdet efter KIF Familiegymnastik - for de børn, der stadig har brug for at have mor eller far med til gymnastik. Som på KIF Familiegymnastik deltager forældrene aktivt i timen, som giver sved på panden for både børn og voksne. Der er brug for bare tæer og tøj, man kan bevæge sig i. skal alle have tøj på.

Vi arbejder videre med børnenes 3 primær sanser (labyrint, taktil og kinæstesisanserne)Det bliver en time med masser af leg, god musik, løb, hop og sjov. Og sved på panden for både børn og forældre. Programmet vil bære præg af stor genkendelighed for børnene. Det betyder få ændringer fra gang til gang og mange gentagelser. Derudover skal vi bruge en masse redskaber af skum og med luft i, samt vores store springanlæg med trampolin og løsskumsgrav. Der vil være perioder, hvor vi gør mindre brug af springanlægget, da vi gør klar til opvisningen og ikke har springanlægget til rådighed under opvisningen.

Der bliver lagt stor vægt på at forældre (og børn) er med til både at tage redskaber frem og sætte tilbage igen. Redskabsopstillinger vil ligne fra gang til gang, så du som forældre nemt kan gå til og sætte op. Kort sagt - vi forventer at både børn og forældre er aktive i timen.

 
  • Instruktører har lov til at tage billeder på holdet til træningsbrug.

  • Hvis du har spørgsmål omkring holdet er du meget velkommen til at skrive eller ringe til holdlederen.

  • Der skal være tilmeldt og betalt inden første træning 
  • Der er ikke prøvetræning - læs mere under Refundering - under Kontingent/Refundering.

  • Der kan forekomme egenbetaling til opvisningstøj på enkelte hold.

Sommersæson 2022:
Uge 16 - 23

Tid:
Onsdage kl. 16.10 - 17.00

Sted:
Koldinghallerne, hal 2
Ambolten 2-6
6000 Kolding

Kontingent:
Kr. 300,-

Holdleder:
Dennis Duggen

Kontakt:

dennis@duggen.net
22 29 41 73


 
Kalender
| KIF gymnastik og Spring |